نمونه دادخواست طلاق

نمونه دادخواست طلاق

نمونه دادخواست طلاق

 زمانیکه زندگی مشترک به بن‌بست رسیده و زوجین هیچ‌گونه تفاهمی نداشته باشند می‌توانند برای طلاق توافقی اقدام کنند. این نوع از طلاق دردسرهای کمتری دارد و ضررو زیان طرفین کمتر می‌شود. پیش از اقدام برای طلاق بهتر است با بررسی چند  نمونه دادخواست طلاق  توافقی با جزئیاتی که در دادخواست طرح دعاوی طلاق به‌صورت توافقی وارد می‌شوند آشنا شد. جهت آشنایی با روش‌های استرداد جهیزیه و مراحل قانونی آن به مقاله لینک شده مراجعه کنید.

جزئیات نمونه دادخواست طلاق 

برای انجام طلاق توافقی نیز مانند سایر انواع طلاق باید طرح دعوی کرد و با ارائه دادخواستی به مراجع قضایی و دادگاه خانواده برای طلاق اقدام کرد. در طلاق توافقی صرفا ارائه دادخواست کافی است اما برای کاهش مشکلات بعد از جدایی بهتر است تمام توافق‌های بین زوجین به‌طور کامل در درخواست مشخص شوند. متن اصلی دادخواست به‌صورت نمونه دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات الکترونیکی مربوط به قوه قضاییه موجود است که زوجین می‌توانند باتوجه به شرایط خود اطلاعاتی را به این متن اضافه یا از آن کم کنند.

اولین بخشی که در یک دادخواست طلاق توافقی وارد می‌شود و باید اطلاعات مربوط به‌آن را تکمیل کرد مشخصات کامل طرفین دعوی است. طرفین اصلی خواهان و خوانده هستند که خواهان فردی است که درخواست طلاق از سمت او انجام می‌شود. البته در طلاق توافقی خواهان و خوانده مطرح نیست چون در بیشتر موارد، توافق درمورد طلاق پیش از مراجعه به دادگاه انجام می‌شود.اگر هرکدام از زوجین دارای وکیل باشند یا هردو به یک وکیل برای انجام پروسه طلاق توافقی مراجعه کرده‌باشند، مشخصات کامل وکیل هم باید در دادخواست طلاق وارد شده باشد. حضور وکیل باعث می‌شود که زوجین در فرآیند طلاق، به‌خصوص در شرایطی‌که زوج دارای فرزند باشند یا توافقات خاصی درمورد مهریه داشته‌باشند و جلسات طلاق طولانی شود حضور یک وکیل لازم است.  مقاله وکیل کیفری ویژگی های وکیل مناسب با مشکل شما را ذکر کرده است.دیگر موردی که در دادخواست طلاق توافقی وارد می‌شود، موضوع اصلی یا ادعایی است که طرف اصلی دعوی دارد. درخواست درواقع هدف از برگزاری جلسات دادگاه است که در زمینه طلاق توافقی در بخش مربوطه باید عبارت طلاق توافقی را نوشت.  مشاوره رایگان حقوقی در این زمینه میتواند تمام سوالات و ابهامات شما را رافع کند به این منظور برای روند هر چه بهتر با ما تماس بگیرید.مدارک کامل طرفین دعوی، فرزندان، سند ازدواج، وکالتنامه و تمام مدارکی‌که هرکدام از طرفین درمورد آن ادعایی دارند باید ضمیمه درخواست طلاق توافقی شوند. مثلا درصورت وجود ملک و درخواست یکی از زوجین برای مالکیت آن، مدارک مربوط به‌آن باید در دادخواست ضمیمه شده و به‌ دادگاه تحویل داده‌شود.در آخرین قسمت دادخواست، باید متن و خواسته‌های خود را مشخص کرد و به دادگاه ارائه کرد تا رسیدگی به دعوی آغاز شود. بامراجعه به دفاتر الکترونیکی قضایی می‌توان نمونه دادخواست طلاق توافقی در انواع موضوعات را دریافت کرد و درخواست خود را باتوجه به آن‌ها تنظیم کرد.

در متن دادخواست طلاق دوران عقد، باید میزان مهریه و درخواست زوجین برای طلاق توافقی مشخص می‌شود. همچنین درصورت باکره بودن زن، باید این موضوع را در دادخواست قید کرد. همچنین درصورتی که در هریک از مراحل طلاق خود نیازمند مشاوره حقوقی تلفنی هستید، می‌توانید با کارشناسان سایت مشاوران حقوقی در تماس باشید.

 





:: برچسب‌ها: نمونه دادخواست طلاق ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : idanito
تاریخ : یک شنبه 18 ارديبهشت 1401
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: